Wat zoekt u?

Thermomix TM6, de meest complete ‘mini-keuken’.

De  Thermomix TM6 is de meest geavanceerde gebruiksvriendelijke keuken-machine op de markt, de TM6 kent momenteel geen gelijken. Een ware revolutie. Naast de bekende functies kan je met de TM6 gebruik maken van een aantal bijkomende functies: fermenteren, vacuüm koken, langzaam garen, … .

De beste manier om kennis te maken met de Thermomix is deelnemen aan een kennismakingsdemo. U bedient zelf de machine en ontdekt zo snel het gebruiksgemak van de TM6.

WhatsApp: +32473892455

ThermoMIX Cooking

Ik leer je gezond eten met gebruik van de TM6

❯ Boek een demo

36 goede redenen nu een Thermomix TM6 te kopen

 Begeleid koken.
  Touchscreen zo groot als je tablet.
  Ingebouwde Wi-Fi.
  20 functies en 13 modi
  software-updates voor uw keuken-machine, wat betekent dat je Thermomix beter wordt met zijn leeftijd!  De Thermomix TM6 is dat extra paar handen in jou keuken ‘minus de talkback’.
  En alsof dat nog niet genoeg is, kan je nu deze slimme Thermomix rentevrij kopen voor  € 105,75 per maand  slechts 1 jaar lang. (algemene krediet voorwaarden zijn van toepassing).

Dat klinkt als 36 goede redenen om nu de Thermomix TM6 te kopen.

GO FOR IT!

High Lights

Nieuw in ons aanbod, Quooker

De kraan die alles kan!
Een Quooker-systeem bestaat uit een kraan op het aanrecht, één reservoir voor kokend water onder het aanrecht en optioneel een extra reservoir voor koel gefilterd en bruisend water: de Quooker CUBE. Lees meer over de werking van een Quooker-systeem.

Keuken-machine.be levert topkwaliteit. Ons hoofdproduct is de THERMOMIX® en voor deze fantastische keuken-machine hebben we exclusieve accessoires in onze shop. Neem hier een kijkje.

 NEW: enkele nieuwe Thermomix accessoires in de webshop
 Kom langs voor een eerste kennismaking met de Thermomix TM6: maak nu een afspraak of 03/3801012.
 Neem deel aan Thermomix workshop.
 Of liever een demo bij U thuis, nodig enkele geïnteresseerden uit en ik kom gratis bij U.
 Bestel nu je Thermomix TM6,
  nu in stock👍
 
Vraag de Thermomix maandpromotie aan.
 Gezondheid en comfort primeert.

Kook vandaag met je THERMOMIX en betaal je keuken-machine gespreid in de tijd, dat verdien je onmiddellijk terug door vers en gezond te koken: soep, confituur, choco, yoghurt, … . Aarzel niet en neem nu contact op: dietiste@myriamjoosen.be of tel.: 03/380 10 12