Thermomix advisor worden kan via Myriam Joosen – Thermomix Teamleider

Myriam is een professioneel diëtiste afgestudeerd aan de Rega School in Leuven. Na deze studie behaalde ik mijn diploma licentiaat in handels- en financiële wetenschappen. In een wereld van overvloed en veel industrieel eten, realiseerde ik me hoe belangrijk voeding is op onze lichamelijke en psychische gezondheid. Als thermomix-teamleider heb ik een netwerk opgebouwd van mensen met interesse in lekker koken en gezond eten. Wil jij onderdeel worden van dit netwerk en als Thermomix Advisor aan de slag? Lees dan hieronder verder.

Enthousiast over de Thermomix en toe aan een nieuwe uitdaging?

De Thermomix is een fantastisch keukenapparaat dat door iedereen gebruikt kan worden. Wie je ook zal spreken, iedereen die een Thermomix heeft aangeschaft, zal je vol enthousiasme vertellen hoe fijn het apparaat is. Iedere minuut wordt er ergens in de wereld een Thermomix gekocht. Ook hier in België is er steeds meer vraag naar de Thermomix. Televisie programma’s zoals “Komen eten”, “Hobbykok” en “Mijn restaurant” dragen bij tot de populariteit van de Thermomix.

Het is echter niet mogelijk de Thermomix via een winkel te kopen. De enige manier om als consument een Thermomix aan te schaffen is via directe verkoop, van fabrikant (via een Teamleider of Advisor) naar een eindgebruiker. Daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste Thermomix advisors om de Thermomix te promoten.

Wie kan Thermomix advisor worden?

Wanneer je een Thermomix in je bezit hebt, kan je onmiddellijk aan de slag. Via het Thermomix beginnersprogramma kan je  de Thermomix verkrijgen door hem te demonstreren. U kunt hierdoor testen of advisor worden voor u aangenaam en zinvol is. Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden. Je hoeft alleen nog de administratieve documenten in te vullen en je kan aan de slag als advisor.

Hoe stel ik me kandidaat?

Je kan mij telefonisch bereiken, 03/380 10 12 of gebruik maken van het onderstaande formulier:

0 + 3 = ?

Wie zijn er al Advisor geworden? 

Klik hier om kennis te maken met mijn Thermomix Advisor Team