ThermoMIX Cooking

Ik leer je gezond eten met gebruik van de TM6

❯ Boek een demo

Thermomix recepten

Op het Cookidoo.be receptenplatform van Vorwerk kan u meer  dan 50.000 recepten terug vinden. U heeft een Thermomix TM31, een TM5, een TM6 of u heeft geen Thermomix, u kan gratis 1 maand gebruik maken van deze recepten databank. De recepten die u daar opent, kan u manueel stap per stap ingeven in uw Thermomix TM31 of uw TM5 of TM6.

U vindt daar tevens terug: uw verzamelde collectie recepten, uw geplande recepten, een boodschappenlijst en nog zoveel meer. Kan deze verzameling recepten en zijn accessoires u bekoren, voor slechts 36€/jaar kan u genieten van deze uitgebreide verzameling recepten.

Of laat u verrassen door mijn eigen recepten die ik met de Thermomix heb bedacht. Aan jou de keuze.

Cookidoo.be

Met de officiële Thermomix Cookidoo® App van Vorwerk krijgt u toegang tot de databank overheerlijke Thermomix® Guided Cooking recepten. Maak een account aan en krijg een 30-dagen gratis proeflidmaatschap zodat u onmiddellijk aan de slag kan gaan. Ga op zoek naar wat u vanavond wil koken!

JOUW THERMOMIX COOKIDOO® ACCOUNT

Om de app te gebruiken heb je een Thermomix Cookidoo® gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Op de lokale Thermomix Cookidoo® website kan je terugvinden hoe je jouw account voor deze applicatie kan aanmaken.

IDEEËN OPDOEN

Nog aan het bedenken wat u vandaag wil koken? Ontdek honderden ideeën voor alle smaken, seizoenen en gelegenheden! Met het Cookidoo® Lidmaatschap krijgt u direct toegang tot alle recepten op Cookidoo®. Alles staat op het menu! Onze wekelijkse suggesties, thematische pagina’s en keuzes van de redacteur geven je een duwtje in de goede richting.

PLANNEN EN KOKEN —

Plannen is leuk en eenvoudig, voeg recepten toe aan uw planner en vind de recepten snel weer terug wanneer u ze nodig hebt. Met de Vandaag Koken knop op ieder recept kan u met een enkele klik een recept inplannen.

UW EIGEN PLEK

Creëer uw eigen receptenlijsten om uw recepten te beheren zoals u dat wil. Plaats een bladwijzer bij een recept dat u aanspreekt zodat u het later terug kan vinden. Je kan ook recepten bekijken die u in het verleden hebt ingepland.

GUIDED COOKING IN EEN HANDOMDRAAI MET COOK-KEY®

Heeft een Cook-Key®, onze nieuwe accessoire voor Thermomix® TM5? Dan kun je jouw favoriete recepten, weekplanning en receptencollecties van de iOS App naar je Thermomix® sturen.

De Cook-key is een extra sleutel die recepten synchroniseert tussen het Cookido recepten platform en je Thermomix TM5. U kiest een receptenbundel op het digitaal platform en stuurt deze eenvoudig door naar je Thermomix TM5. Op het touchscreen van uw Thermomix kan u zo uw favoriete recepten in een handomdraai uit kiezen en bereiden.

Koop de
Thermomix

Demo
Reserveren

Thermomix
Recepten

Snel en gezond koken met de Thermomix TM6

Thermomix, wat is het?

Thermomix is een multifunctionele keuken machine dat meer dan 15 functies kan. Een innovatieve robot chef in de keuken.

Thermomix functies

De Thermomix combineert alle onmisbare keukenapparaten in één toestel. Bekijk hier alle functies.

Thermomix kookinstructies

Thermomix stelt u in staat om handmatig of begeleid te koken. Bekijk hier hoe dat in zijn werking gaat.

Thermomix recepten

Heerlijke gerechten bereid je in een handomdraai, bekijk hier een overzicht van recepten.

Thermomix workshop aanvragen

Wil je weten of de Thermomix iets voor jou is? Geef je dan op voor een Workshop of reserveer een Demonstratie aan huis.

Thermomix kopen

Genoeg gelezen en overtuigt? Koop hier jouw Thermomix.