Thermomix

Persoonlijk advies en begeleiding op maat, met een aangepast voedingsschema

Wat is de Thermomix

Thermomix wat is het? Laat die pannen maar in de kast.

Thermomix brengt wat je gerust mag noemen een revolutie in de keuken.
Hij weegt, mengt, hakt, maalt, kneedt, klopt, roert,  stoomt en kookt voor je.
Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar je houdt enorm veel tijd over. Dankzij deze multifunctionele keuken-machine krijg je weer zin om culinair te experimenteren en creatief te koken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Thermomix, een innovatieve robot chef.

Deze keuken-machine heeft een zeer krachtige motor en zit boordevol technologie, een professionele Chef in jou keuken. Voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten, drankjes, soepen, hapjes,  niks is meer moeilijk. De Thermomix doet het werk voor jou. Je verbaast vrienden en familie, zo snel en eenvoudig je een gezond gerecht op tafel zet, met behulp van slechts één keuken-machine.

Multi-functioneel en toch gebruiksvriendelijk

Thermomix verenigt 17 keukenapparaten in één toestel. Hij weegt, mixt, maalt, kneedt, stoomt, kookt, roert, emulgeert en nog veel meer…
Het toestel zorgt zelf voor een gecontroleerde verwarming. Bekijk hier alle functies.

De Thermomix heeft een touchscreen met een eenvoudige interface om je recepten en functies te activeren. Via het screen kan je ook alle processen eenvoudig controleren.

Je bedient het apparaat met slechts drie knoppen: tijd, temperatuur en snelheid.

Cookidoo.be – De verrassend simpele manier om uw favoriete gerecht te vinden en te bereiden.

Op je TM6, vanop uw PC, smartphone of tablet heb je toegang tot meer dan 70.000  recepten. Cookidoo® helpt je snel een recept te kiezen. Zoek, bekijk, filter en selecteer je persoonlijke voorkeuren voor overheerlijke maaltijden die perfect aansluiten bij jou unieke levensstijl.
Slimmere maaltijdplanningen. Simpelere kookopties. Boodschappenlijst. Meer tijd.

Cookidoo® geeft je niet alleen eindeloze inspiratie om elke dag het juiste recept te vinden, dankzij ‘Guided Cooking’ begeleidt de Thermomix je, door simpele on-screen instructies en video’s, een recept perfect te bereiden.

Overheerlijke resultaten, ongeacht of u een groentje of een master chef bent.

Compact, functioneel en duurzaam ontworpen.

De Thermomix is een innovatieve compacte keuken-machine die op je keukenaanrecht een definitieve plaats geeft. Altijd bij de hand, snel inzetbaar.

Het fraaie compacte ontwerp doet niet af aan zijn vele toepassingen en mogelijkheden.

De Thermomix heeft een modern design dat tot in de kleinste details is uitgewerkt. Stevig hoge kwaliteit onderdelen maken deze chef uitermate duurzaam en onderhoudsvriendelijk.
Alle onderdelen (behalve de witte behuizing en de motorblok) kunnen in de vaatwasser.

De vele functies van de Thermomix

MIXEN

Fruitsorbets of cocktails, eventueel met gemalen ijs? Geen probleem voor de Thermomix

HAKKEN

De Thermomix hakt bliksemsnel je uien, knoflook, kruiden, vlees, enz …

FIJNRASPEN

Bliksemsnel grof of fijn: parmezaan, aardappelen of paneermeel. Zo heb je altijd de gewenste hoeveelheid vers bij de hand.

ROEREN

Gedaan met aan het fornuis te staan. Op de stand wordt zachtjes omgeroerd zoals je met de hand bijna niet kunt. Ook meer delicate ingredienten (zoals bijv. noedels en vlees) blijven zo op hun geheel, zeker als je de stand zachtjes roeren roerstand thermomix combineert met de stand linksom werken icoon linksomdraai thermomix.

EMULGEREN

Bereid mayonaise, aioli of saladedressings met de ingredienten en de kruiden volqens uw smaak..

OPKLOPPEN MET DE VLINDER

Gebruik de vlinder om ingrediënten zoals eiwit of slagroom luchtig te mengen of op te kloppen. Het maakt romige desserts, zoals chocolademousse, lekker licht en luchtig.

STOMEN

Met stoomgaren eet je vitaminerijk, gezond en vetarm. Met de Thermomix en de Varoma zet u moeiteloos een volledig en gezond menu op tafel.

WEGEN

De Thermomix weegt je ingrediënten precies volgens het recept. Je spaart plaats en tijd want je moet niet meer apart wegen, bijwegen of overgieten.

GAREN/VERWARMEN

Je kookt altijd op de juiste temperatuur. Gedaan met dingen die overlopen of aanbranden. De temperatuursensor houdt de door jou gekozen temperatuur precies aan.

KOKEN

Soepen, gestoofde producten, groenten, rijst, pudding, enz… de Thermomix kookt alles voor jou. Je kiest de tijd, de temperatuur, de snelheid en de Thermomix doet de rest.

KNEDEN

Ga niet meer naar de bakker maar bak zelf je eigen koeken en brood naar jouw smaak en bespaar heel wat geld. Op de deegstand deegstand Thermomix kneedt de Thermomix moeiteloos zware degen voor brood en koeken

MALEN

De Thermomix maalt alle granen en olieachtige zaden zoals noten en sesam zonder problemen. Een deeg van vers gemalen granen is ook rijk aan voedingsstoffen en heel gezond.

AANBRADEN

Gebraden vlees, bakaroma’s.

FERMENTEREN

Met deze nieuwe functie bij de Thermomix TM6 maak je vanaf nu zelf yoghurt.

KARAMELISEREN

Met de sugar-stages-modus kan je koken met suiker. Een karamelsaus of een creme catalane is vanaf nu zeer makkelijk te maken.

SLOW-COOKING

Een pulled pork-gerecht maakt je vanaf nu met de slow-cooking functie in je Thermomix.

SOUSVIDE

Je kookt je ingrediënten naar eigen voorkeur telkens perfect. Door het voedsel in vacuüm hitbestendige zakken te steken en op een nauwkeurige temperatuur in een waterbad klaartemaken.

Thermomix

Wil je weten of de Thermomix iets voor jou is? Neem dan contact met mij op.