Thermomix

Persoonlijk advies en begeleiding op maat, met een aangepast voedingsschema

Wat is de Thermomix

Thermomix wat is het? Laat die pannen maar in de kast.

Thermomix brengt wat je gerust mag noemen een revolutie in de keuken.
Hij weegt, mengt, hakt, maalt, kneedt, klopt, roert,  stoomt en kookt voor je.
Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar je houdt enorm veel tijd over. Dankzij deze multifunctionele keuken-machine krijg je weer zin om culinair te experimenteren en creatief te koken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Thermomix, een innovatieve robot chef.

Deze keuken-machine heeft een zeer krachtige motor en zit boordevol technologie, een professionele Chef in jou keuken. Voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten, drankjes, soepen, hapjes,  niks is meer moeilijk. De Thermomix doet het werk voor jou. Je verbaast vrienden en familie, zo snel en eenvoudig je een gezond gerecht op tafel zet, met behulp van slechts één keuken-machine.

Multi-functioneel en toch gebruiksvriendelijk

Thermomix verenigt 17 keukenapparaten in één toestel. Hij weegt, mixt, maalt, kneedt, stoomt, kookt, roert, emulgeert en nog veel meer…
Het toestel zorgt zelf voor een gecontroleerde verwarming. Bekijk hier alle functies.

De Thermomix heeft een touchscreen met een eenvoudige interface om je recepten en functies te activeren. Via het screen kan je ook alle processen eenvoudig controleren.

Je bedient het apparaat met slechts drie knoppen: tijd, temperatuur en snelheid.

Cookidoo.be – De verrassend simpele manier om uw favoriete gerecht te vinden en te bereiden.

Op je TM6, vanop uw PC, smartphone of tablet heb je toegang tot meer dan 70.000  recepten. Cookidoo® helpt je snel een recept te kiezen. Zoek, bekijk, filter en selecteer je persoonlijke voorkeuren voor overheerlijke maaltijden die perfect aansluiten bij jou unieke levensstijl.
Slimmere maaltijdplanningen. Simpelere kookopties. Boodschappenlijst. Meer tijd.

Cookidoo® geeft je niet alleen eindeloze inspiratie om elke dag het juiste recept te vinden, dankzij ‘Guided Cooking’ begeleidt de Thermomix je, door simpele on-screen instructies en video’s, een recept perfect te bereiden.

Overheerlijke resultaten, ongeacht of u een groentje of een master chef bent.

Compact, functioneel en duurzaam ontworpen.

De Thermomix is een innovatieve compacte keuken-machine die op je keukenaanrecht een definitieve plaats geeft. Altijd bij de hand, snel inzetbaar.

Het fraaie compacte ontwerp doet niet af aan zijn vele toepassingen en mogelijkheden.

De Thermomix heeft een modern design dat tot in de kleinste details is uitgewerkt. Stevig hoge kwaliteit onderdelen maken deze chef uitermate duurzaam en onderhoudsvriendelijk.
Alle onderdelen (behalve de witte behuizing en de motorblok) kunnen in de vaatwasser.

Thermomix

Wil je weten of de Thermomix iets voor jou is? Neem dan contact met mij op.