Veel gestelde vragen

De Thermomix® kan u niet in de winkel kopen. Vorwerk, de producent van Thermomix®, kiest er voor deze prachtige keukenmachine te verkopen via ‘Direct Sales’. Dwz. na demonstratie en of uitgebreide uitleg kan u de Thermomix® aankopen bij keuken-machine.be

Vorwerk is de duitse fabrikant van Thermomix®. Vorwerk is opgericht in 1883 in Duitsland en is aanwezig in meer dan 75 landen. Zij verdelen ook Kobold stofzuigers, Jafra cosmetica, een waterzuiveringssysteem, …

NV Cnudde is de exclusieve verdeler van Thermomix® voor de Benelux sinds 2006. Naast verdeler van Thermomix® is NV Cnudde ook leverancier voor professionals op het gebied van patisserie en gastronomie.

Elke eerste zaterdag van de maand demonstreren wij de Thermomix® in ons Cooking-atelier te Waterstraat 72 in Schilde. Voor inschrijving: https://myriamjoosen.be/shop/product/kennismakingsworkshop-tm-5-schilde/

Of op afspraak: info@keuken-machine.be of 03/3801012.

Deelname aan een Thermomix® kookworkshop is vrijblijvend en zonder enige aankoopverplichting.

Graag demonstreren wij deThermomix bij u thuis, voor meer info: 03/3801012.

Indien u 3 of meer geïnteresseerden in de Thermomix® uitnodigt, ontvangt u een leuke attentie. Wordt er tijdens deze demonstratie 1 of meer Thermomix(en) aangekocht, wordt u hiervoor als gastvrouw extra beloond;-)

De Thermomix® met vlinder, spatel, de varomaschalen, het stoommandje, het basis kookboek met chip en een wekelijks abonnement op de recepten newsletter (behalve juli en augustus) + 2 jaar garantie.

Mits in stock en de correcte betalingsafspraken met NV Cnudde, wordt de Thermomix® binnen de 10 werkdagen bij u gratis aan huis geleverd.

De Cook-Key® is niet inbegrepen in het basispakket Thermomix.

U kan uw Thermomix® betalen gespreid in de tijd: over 12, 18 of 24 maand. Hiervoor dient u een kredietaanvraag te doen bij NV Cnudde, meer hierover: 03/3801012.

Neem asap contact met ons op: info@keuken-machine.be of 03/3801012.